Política de reemborsaments i devolucions

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en que l’enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel·lació un cop el paquet ja estigui enviat, es considerarà una devolució. Edicions del Crater, SCP accepta les devolucions sota les condicions següents:

Les devolucions poden fer-se fins a 14 dies naturals a partir de la recepció del producte segons les especificacions exposades a continuació. No es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis que els productes han estat manipulats o exposats a condicions inadequades.

És obligatori tornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original o similar, en perfecte estat per a la seva venda posterior.

La devolució dels productes sol·licitats donarà lloc al reemborsament de la totalitat de les quantitats abonades pel usuari. El cost de devolució serà assumit pel usuari. Quedan excloses d’aquest cas aquelles devolucions que es derivin d’un error nostre o d’algun defecte del producte. En aquest cas, Edicions del Cràter es compromet a canviar el producte defectuós per un altre igual o es reintegrarà l’import.

També es farà càrrec de les despeses de devolució i posterior enviament. Per fer efectiva una devolució poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 600434836.

L’usuari rebrà un correu electrònic acusant el rebut de la comunicació de la devolució. No acceptarem cap canvi o devolució si prèviament no hem rebut cap notificació.

0
    0
    La teva cistella
    La cistella és buidaTorna